Howe St. Residence

Location:  Lincoln Park, Chicago, Illinois

Program: Full Interior rehab, custom furniture, interior design and procurment

Status: Complete

The scope of this project included a full renovation of an existing home in Lincoln Park along with interior design, styling, and procurement.  The design language for the home combined transitional style with a more modern flair.  Several pieces of custom furniture and built-ins were created to enhance and personalize the living spaces.

The new mantel/bookcase creates an anchor for the living room.  With the panel doors closed, the piece allows for a more formal living room experience, ready for entertaining.  When it’s game or movie time, the doors slide open to reveal a television.

A slatted, floor-to-ceiling built-in was designed to provide separation between the entry and living spaces.  The piece features lighting and leather cushioned bench with shoe storage.